Osobnosť Alan Rickman
Alan Rickman
Fotogaléria (2) | Video (1) | Články (2)

Dátum narodenia:

21.2.1946

Dátum úmrtia:

14.1.2016, Londýn, Veľká Británia

Biografia

Narodil sa v rodine...

Herecká filmografia
Alica v Krajine za zrkadlom2016
modrá húsenica (hlas)
Alice Through the Looking Glass2016
modrá húsenica (hlas)
V kráľových záhradách2014
kráľ Ľudovít XIV
CBGB2013
Hilly Kristal
Gambit2012
Lord Shahbandar
Alica v Krajine zázrakov2010
Caterpillar
Harry Potter a Polovičný princ2008
Severus Snape
Harry Potter a Fénixov rád2007
Severus Snape
Sweeney Todd: Čertovský holič z Fleet Street2007
sudca Turpin
Harry Potter a ohnivá čaša2005
Severus Snape
Rozum a cit1995
Christopher Brandon
Kráľ zbojníkov Robin Hood1991
šerif George z Nottinghamu