Osobnosť Brendan Gleeson
N/A
Články (1)

Dátum narodenia:

29.3.1955, Dublin, Írsko

Herecká filmografia
Pod rúškom noci2017
Thomas Coughlin
Medvedík Paddington 22017
Assassin's Creed2016
Joseph
Proti svojej krvi2016
Colby Cutler
V srdci mora2015
starý Thomas Nickerson
Suffragette2015
Steed
Calvary2014
Father James Lavelle
E. A. Poe: Archa bláznov2014
alienista
Pieseň mora2014
Conor / Mac Lir (hlas)
The Grand Seduction2013
Murray French
Šmolkovia 22013
Victor Doyle
Havran2012
kolonel Hamilton
Nepriateľ pod ochranou2012
Pravidlá mlčania2012
Henry Osborne
Piráti! Spolok babrákov2012
neurčené (hlas)
Guard, The2011
seržant Gerry Boyle
Albert Nobbs2011
Dr. Holloran
Vtedy v Brugách2008
Ken
Harry Potter a ohnivá čaša2005
Pošuk Alastor Moody
Osada2004
August Nicholson
Gangy New Yorku2002
Walter 'Monk' McGinn
Mission: Impossible 22000
John C. McCloy