Osobnosť Jessica Chastain
Jessica Chastain
Fotogaléria (1) | Video (3) | Články (8)

Dátum narodenia:

24.3.1977, Sacramento, Kalifornia, USA

Herecká filmografia
X-Men: Dark Phoenix2019
To Kapitola 22019
Beverly Marsh
Úkryt v ZOO2017
Antonina Zabinski
Molly a jej hra2017
Molly Bloom
Lovec: Zimná vojna2016
Sara
Miss Sloane2016
Elizabeth Sloane
Purpurový vrch2015
Lady Lucille Sharpe
Miss Julie2014
Miss Julie
A Most Violent Year2014
Anna Morales
Interstellar2014
Mama2013
Annabel
Zmiznutie Eleanor Rigby: On, Ona2013
Eleanor Rigby
Zem bez zákona2012
Maggie
30 minút po polnoci2012
Maya
Farba citov2011
Celia Foote
Take Shelter2011
Samantha LaForcheová
Strom života2011
pani O'Brien
Coriolanus2011
Virgilia
Dlh2010
mladá Rachel Singer