Osobnosť Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Fotogaléria (5) | Video (4) | Články (8)

Dátum narodenia:

15.8.1990, Louisville, Kentucky, USA

Herecká filmografia
X-Men: Dark Phoenix2019
Raven / Mystique
Červená volavka2018
Dominika Egorova
Matka!2017
matka
Pasažieri2016
Aurora
X-Men: Apokalypsa2016
Raven / Mystique
Hry o život: Drozdajka II2015
Katniss Everdeen
Joy2015
Joy
Hry o život: Drozdajka I2014
Katniss Everdeen
Serena2014
Serena Pemberton
Dior a Ja2014
sama seba
X-Men: Budúca minulosť2014
Raven / Mystique
Hry o život: Skúška ohňom2013
Katniss Everdeen
Špinavý trik2013
Rosalyn Rosenfeld
Hry o život2012
Katniss Everdeenová
Terapia láskou2012
Tiffany
Dom na konci ulice2012
Elissa
X-Men: Prvá trieda2011
Raven Darkholme / Mystique