Osobnosť Jean-Claude Van Damme
N/A
Články (1)

Dátum narodenia:

18.10.1960

Herecká filmografia
Mimoni 2: Zloduch prichádza2022
Jean Clawed (hlas)
Posledný žoldnier2021
Richard
Kickboxer2015
majster Chow
Expendables 22012
neurčené
Alien Uprising2012
George
Universal Soldier: Day of Reckoning2012
Luc Deveraux
Elitní zabijaci2011
Vincent Brazil
Kung Fu Panda 22011
Majster Krok
Univerzálny vojak 3: Znovuzrodenie2009
Luc Deveraux
Až do smrti2007
Anthony Stowe
Replikant2001
Replicant / Edward Garrotte
Dvojitý zásah1991
Alex / Chad Wagner
Kickboxer1989
Kurt Sloane