Osobnosť Chris Hemsworth
Chris Hemsworth
Fotogaléria (1) | Video (1) | Články (1)

Dátum narodenia:

11.8.1983, Melbourne, Victoria, Austrália

Herecká filmografia
Zlé časy v El Royale2018
Billy Lee
Thor: Ragnarok2017
Thor
Krotitelia duchov2016
Kevin
The Huntsman2016
Lovec
Lovec: Zimná vojna2016
lovec
V srdci mora2015
Owen Chase
Griswoldovci2015
Stone Crandall
Avengers 2: Vek Ultrona2015
Thor
Hacker2015
Nicholas Hathaway
Rivali2013
James Hunt
Thor: Temný svet2013
Thor
Útok na Spojené štáty2012
Jed Eckert
Avengers: Pomstitelia2012
Thor
Snehulienka a lovec2012
The Huntsman
Cabin in the Woods, The2011
Curt Vaughan
Star Trek2009
George Kirk