Osobnosť Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Fotogaléria (1) | Video (2) | Články (4)

Dátum narodenia:

19.12.1980

Herecká filmografia
Spider-man: Ďaleko od domova2019
Quentin Beck / Mysterio
Život2017
John McKay
Nočné zvieratá2016
Tony Hastings
Bojovník2015
Billy Hope
Demolition2015
Davis Mitchell
Everest2015
Scott Fischer
Nightcrawler2014
Lou Bloom
Zmiznutie2013
detektív Loki
Enemy2013
Adam Bell / Anthony St. Cla
Patrola2012
strážnik Taylor
Zdrojový kód2011
Colter Stevens
Láska a iné závislosti2010
Jamie Randall
Princ z Perzie: Piesky času2010
Prince Dastan
Bratia2009
Tommy Cahill
Zodiac2007
Robert Graysmith
Skrotená hora2005
Jack Twist
Mariňák2005
Anthony Swofford
Dôkaz2005
Hal
Deň po tom2004
Sam Hall
Polnočná míľa2002
Joe Nast