Osobnosť Jamie Foxx
N/A
Články (2)

Dátum narodenia:

13.12.1967, Terrell, Texas, USA

Herecká filmografia
Just Mercy2019
Walter McMillian
Robin Hood2018
malý John
Amazing Spider-Man 2, The2014
Max Dillon / Electro
Annie2014
Benjamin Stacks
White House Down2013
Divoký Django2012
Django
Šéfovia na zabitie2011
Motherfucker Jones
Na svätého Valentína2010
Kelvin Moore
Ctihodný občan2009
Nick Rice
Kráľovstvo2007
Ronald Fleury
Miami Vice2006
Ricardo Tubbs
Mariňák2005
Seržant Sykes
Stealth: Prísne tajná misia2005
Henry Purcell
Collateral2004
Max
Ali2001
Drew \'Bundini\' Brown