Osobnosť Anne Hathaway
Anne Hathaway
Fotogaléria (12) | Video (2) | Články (8)

Dátum narodenia:

12.11.1982

Herecká filmografia
Podfukárky2019
Josephine
Serenity: Ticho pred búrkou2018
Debbina 82018
Daphne Kluger
Colossal2016
Gloria
Alica v Krajine za zrkadlom2016
Biela kráľovná
Alice Through the Looking Glass2016
Biela kráľovná
Stážista2015
Jules Ostin
Don Peyote2014
Interstellar2014
Song One2014
Franny
Návrat temného rytiera2012
Selina Kyle / Catwoman
Bedári2012
Fantine
Jeden Deň2011
Emma Morley
Rio2011
Jewel - hlas
Alica v Krajine zázrakov2010
The White Queen
Láska a iné závislosti2010
Maggie Murdock
Na svätého Valentína2010
Liz
Dostante agenta Smarta2008
Agent 99
Karcoolka2006
Red (hlas)
Diabol nosí Pradu2006
Andy Sachs
Skrotená hora2005
Lureen Newsome
Denník princeznej2001
Mia Thermopolis