Osobnosť Milla Jovovich
N/A
Video (1)

Dátum narodenia:

17.12.1975

Herecká filmografia
Hellboy2019
Krvavá kráľovná Nimue
Resident Evil: Posledná kapitola2016
Alice
Cymbeline2014
Queen
Resident Evil: Odveta2012
Alice
Traja mušketieri2011
M\'lady De Winter
Bringing Up Bobby2011
Olive
Stone2010
Lucetta
Resident Evil: Afterlife2010
Alice
Štvrtý druh2009
Abbey Tyler
Resident Evil: Zánik2007
Alice
Ultraviolet2006
Violet
Resident Evil: Apokalypsa2004
Alice
Resident Evil2002
Alice
Zoolander2001
Katinka
Million Dollar Hotel2000
Eloise
Piaty element1997
Leeloo
Chaplin1992
Mildred Harris