Osobnosť Gérard Depardieu
Gérard Depardieu
Fotogaléria (10) | Články (1)

Dátum narodenia:

27.12.1948

Herecká filmografia
Stratené ilúzie2021
Dauriat
Vnútorne slnko2017
Denis
Welcome to New York2014
Devereaux
Pi a jeho život2012
Francúz
Astérix a Obelix v službách Jej Veličenstva2012
Obélix
Profesionálna manželka2010
Maurice Babin
Na Mamuta!2010
Serge Pilardosse
Asterix a Olympijské hry2008
Obélix
Babylon A.D.2008
Gorsky
Nové Francúzsko / Spaľujúca romanca2004
Thomas Blondeau
Drž hubu!2003
Quentin
Žena môjho muža2003
Bernard
Vatel2000
François Vatel
Strážni anjeli1995
Antoino Cargo
Utečenci1986
Jean Lucas
Kopyto1981
detektív Campana
Psi1979
Morel