Osobnosť Jai Courtney
Jai Courtney
Fotogaléria (1)

Dátum narodenia:

15.3.1986, Sydney, Austrália

Herecká filmografia
The Suicide Squad: Samovražedná misia2021
kapitán Boomerang
100% Vlk2020
Flasheart (hlas)
Pre balík prachov2020
agent Nivens
Jednotka samovrahov2016
Bumerang
Terminator: Genisys2015
Kyle Reese
Rezistencia2015
Eric
Ja, Frankenstein2014
Gideon
Cesta nádeje2014
poručík Cecil Hilton
Divergencia2014
Eric
Nezlomný2014
Hugh 'Cup' Cuppernell
Smrtonosná pasca: Opäť v akcii2013
John McClane Jr.
Felony2013
Jim Melic
Jack Reacher: Posledný výstrel2012
Spartacus: Blood and Sand2010
Varro(10 episodes, 2010)