Osobnosť Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Fotogaléria (3) | Video (1) | Články (4)

Dátum narodenia:

4.4.1965, New York, USA

Herecká filmografia
Avengers: Endgame2019
Tony Stark / Iron Man
Spider-Man: Návrat domov2017
Tony Stark / Iron Man
Captain America: Občianska vojna2016
Tony Stark / Iron Man
Avengers 2: Vek Ultrona2015
Tony Stark / Iron Man
Sudca2014
Hank Palmer
Chef2014
Iron Man 32013
Iron Man / Tony Stark
Avengers: Pomstitelia2012
Tony Stark / Iron Man
Sherlock Holmes: Hra tieňov2011
Sherlock Holmes
Iron Man 22010
Tony Stark
Deadline2010
Peter Highman
Sherlock Holmes2009
Sherlock Holmes
Iron Man2008
Tony Stark / Iron Man
Tropická búrka2008
Kirk Lazarus
Zodiac2007
Paul Avery
Náš otec pes2006
Doktor Kozak
Temný obraz2006
James Barris
Kiss Kiss Bang Bang2005
Harry Lockhart
Skvelí chlapci2000
Terry Crabtree
Chaplin1992
Charlie Chaplin