Osobnosť Natalie Portman
N/A
Články (5)

Dátum narodenia:

9.6.1981

Herecká filmografia
Jackie2016
Jackie Kennedy
Planetárium2016
Laura Barlow
Knight of Cups2014
Thor: Temný svet2013
Jane Foster
Thor2011
Jane Foster
Princ a Pruďas2011
Isabel
Čierna labuť2010
Nina Sayers / Labutia kráľovná
Hlavne nezáväzne2010
Emma
Bratia2009
Grace Cahill
New York, milujem Ťa!2009
Rifka
Kráľova priazeň2008
Anne Boleyn
Ríša hračiek2007
Molly Mahoney
Darjeeling s ručením obmedzeným2007
Jackova bývalá priateľka
Moje čučoriedkové noci2007
Leslie
V ako Vendetta2006
Evey
Neľútostný súboj1995
Lauren Gustafson
Leon1994
Mathilda