Osobnosť John Hurt
N/A

John Hurt

Osobnosť John Hurt
N/A

Dátum narodenia:

22.1.1940, Chesterfield, Derbyshire, Anglicko, Veľká Británia

Herecká filmografia
Jackie2016
kňaz
Legenda o Tarzanovi2016
Hercules2014
Cotys
Snowpiercer2013
Gilliam
Necessary Death of Charlie Countryman, The2013
Narrator (voice)
Prežijú len milenci2013
Marlowe
Vojna bohov2011
starý Zeus
Melancholia2011
Dexter
Harry Potter a Dary smrti - 2.časť2011
Ollivander
The Confession2011
kňaz
Jeden musí z kola von2011
Control
Indiana Jones a kráľovstvo krištáľovej lebky2008
profesor Oxley
Merlin2008
Dragon
V ako Vendetta2006
Adam Sutler
Hellboy2004
Trevor
Dogville2003
vyprávač (hlas)
Mandolína kapitána Corelliho2001
Votrelec1979
Kane