Osobnosť Bill Hader
N/A

Bill Hader

Osobnosť Bill Hader
N/A

Dátum narodenia:

7.6.1978, Tulsa, Oklahoma, USA

Herecká filmografia
To Kapitola 22019
Richie Tozier
Angry Birds vo filme 22019
Leonard
Ralph búra internet2018
J.P. Spamley
Power Rangers2017
Alpha 5 (hlas)
Buchty a klobásy2016
Guacamole / Firewater (hlas)
Kamoš Obor2016
Bloodbottler
Vykoľajená2015
V hlave2015
Fear (hlas)
Maggie má plán2015
Tony
Dobrý dinosaurus2014
Forrest (voice)
To Do List, The2013
Willy
Turbo2013
Guy Gagné (hlas)
Oblačno, miestami fašírky 22013
Flint Lockwood (hlas)
Zmiznutie Eleanor Rigby: On, Ona2013
Superbad2007
Officer Slater
My dvaja a magor2006
Mark