Osobnosť Christoph Waltz
Christoph Waltz
Fotogaléria (8) | Video (1) | Články (1)

Dátum narodenia:

4.10.1956, Viedeň, Rakúsko

Herecká filmografia
Francúzka depeša2021
Paul Duval
Festival pána Rifkina2020
Smrť
Nie je čas zomrieť2020
Ernst Stavro Blofeld
Alita: Bojový Anjel2019
dr. Dyson Ido
Tulipánová horúčka2017
Cornelis Sandvoort
Zmenšovanie2017
Dusan Mirkovic
Legenda o Tarzanovi2016
kapitán Rom
Spectre2015
Šéfovia na zabitie 22014
investor
Big Eyes2014
Walter Keane
Muppets Most Wanted2014
Divoký Django2012
Dr. King Schultz
Voda pre slony2011
August
Carnage2011
Alan Cowan
The Green Hornet2011
Chudnofsky
Traja mušketieri2011
Cardinal Richelieu
Nehanební bastardi2009
Col. Hans Landa