Osobnosť Christoph Waltz
Christoph Waltz
Fotogaléria (8) | Video (1) | Články (1)

Dátum narodenia:

4.10.1956, Viedeň, Rakúsko

Herecká filmografia
Nie je čas zomrieť2020
Ernst Stavro Blofeld
Alita: Bojový Anjel2019
dr. Dyson Ido
Zmenšovanie2017
Dusan Mirkovic
Tulipánová horúčka2017
Cornelis Sandvoort
Legenda o Tarzanovi2016
kapitán Rom
Spectre2015
Muppets Most Wanted2014
Big Eyes2014
Walter Keane
Šéfovia na zabitie 22014
investor
Divoký Django2012
Dr. King Schultz
The Green Hornet2011
Chudnofsky
Traja mušketieri2011
Cardinal Richelieu
Voda pre slony2011
August
Carnage2011
Alan Cowan
Nehanební bastardi2009
Col. Hans Landa