Osobnosť Nicole Kidman
Nicole Kidman
Fotogaléria (6) | Video (1) | Články (16)

Dátum narodenia:

20.6.1967

Herecká filmografia
Stehlík2019
pani Barbourová
Aquaman2018
kráľovná Atlanna
Destroyer2018
Erin Bell
Zabitie posvätného jeleňa2017
Anna Murphy
Nedotknuteľní2017
Yvonne
Oklamaný2017
Martha Farnsworth
Lion2016
Sue Brierley
Tajomstvo ich očí2015
Claire
Medvedík Paddington2014
Millicent
Skôr než zaspím2014
Christine Lucas
Grace: Kňažná z Monaka2013
Grace Kelly
Anchorman: The Legend Continues2013
Koľaje osudu2013
Patricia Wallace
Paperboy, The2012
Charlotte Bless
Skús ma rozosmiať2011
Devlin Adams
Austrália2008
Lady Sarah Ashley
Invázia2007
Carol Bennell
Zlatý kompas2007
Marisa Coulter
Happy Feet2006
Norma Jean - hlas
Birth2004
Dogville2003
Grace Margaret Mulligan
Tí druhí2001
Grace Stewart
Moulin Rouge2001
Satine
Spaľujúca vášeň1999
Alice Harford
V moci posadnutosti1993
Tracy Kennsinger
Navždy a ďaleko1992
Shannon Christie