Osobnosť Toby Jones
N/A
Články (1)

Dátum narodenia:

7.9.1967, Oxford, Veľká Británia

Herecká filmografia
Snehuliak2017
Gert Rafto
Atomic Blonde2017
Gray
Happy End2017
Lawrence Bradshaw
Alica v Krajine za zrkadlom2016
Wilkins (hlas)
Morgan2016
Alice Through the Looking Glass2016
Wilkins (voice)
Hry o život: Drozdajka II2015
Claudius Templesmith
Wayward Pines2015
dr. Jenkins
Serena2014
šerif McDowell
Captain America: Zimný vojak2014
Arnim Zola
Hry o život: Skúška ohňom2013
Claudius Templesmith
Snehulienka a lovec2012
Claudius
Berberian Sound Studio2012
Gilderoy
Červené svetlá2012
Paul Shackleton
Môj týždeň s Marilyn2011
Arthur Jacobs
Harry Potter a tajomná komnata2002
domáci škriatok Dobby (hlas)