Osobnosť Keira Knightley
Keira Knightley
Fotogaléria (3) | Video (2) | Články (4)

Dátum narodenia:

26.3.1985

Herecká filmografia
Zranené srdcia2019
Rachael Morgan
Luskáčik a štyri kráľovstvá2018
Sugar Plum Fairy
Colette: Príbeh vášne2018
Colette
Collateral Beauty2016
Aimee Moore
Everest2015
Jan Hall
Kód Enigmy2014
Joan Clarke
Laggies2014
Megan
Love Song2013
Greta
Jack Ryan: V utajení2013
Cathy Ryan
Anna Karenina2012
Anna Karenina
Seeking a Friend for the End of the World2012
Penny
Kšeft za všetky prachy2011
Charlotte
Nebezpečná metóda2011
Sabina Spielrein
Last Night2010
Joanna Reed
Vojvodkyňa2008
Georgiana
Edge of Love2008
Vera Phillips
Piráti Karibiku: Na konci sveta2007
Elizabeth Swann
Piráti Karibiku: Truhlica mŕtveho muža2006
Elizabeth Swann Turner
Pýcha a predsudok2005
Elizabeth 'Lizzie' Bennet
Domino2005
Domino Harvey
Kráľ Artuš2004
Guinevere