Osobnosť Donald Sutherland
Donald Sutherland
Fotogaléria (4) | Video (1) | Články (1)

Dátum narodenia:

17.7.1935, Saint John, New Brunswick, Kanada

Dátum úmrtia:

20.6.2024, Miami, Florida, USA

Herecká filmografia
Moonfall2022
Holdenfield
JFK Návrat: Za zrkadlom2021
(vyprávač)
Ad Astra2019
Hry o život: Drozdajka II2015
prezident Snow
The Calling2014
Otec Price
Najvyššia ponuka2013
Billy Whistler
Hry o život: Skúška ohňom2013
prezident Snow
Crossing Lines2013
Michel Dorn
Hry o život2012
prezident Snow
Mechanik zabiják2011
Harry McKenna
Šéfovia na zabitie2011
Jack Pellit
Mačacie zlato2008
Nigel Honeycutt
Volání o pomoc2007
sudca Raines
Spýtaj sa prachu2006
Hellfrick
American Haunting, An*2006
John Bell
Pýcha a predsudok2005
pán Bennet
Anjel smrti1998
poručík Stanton
Oheň1991
Ronald Bartel
Veľká vlaková lúpež1979
Agar