Osobnosť Donald Sutherland
Donald Sutherland
Fotogaléria (4) | Video (1)

Dátum narodenia:

17.7.1935, Saint John, New Brunswick, Kanada

Herecká filmografia
Ad Astra2019
Hry o život: Drozdajka II2015
prezident Snow
The Calling2014
Otec Price
Najvyššia ponuka2013
Billy Whistler
Hry o život: Skúška ohňom2013
prezident Snow
Crossing Lines2013
Michel Dorn
Hry o život2012
prezident Snow
Šéfovia na zabitie2011
Jack Pellit
Mechanik zabiják2011
Harry McKenna
Mačacie zlato2008
Nigel Honeycutt
Volání o pomoc2007
sudca Raines
American Haunting, An*2006
John Bell
Spýtaj sa prachu2006
Hellfrick
Pýcha a predsudok2005
pán Bennet
Anjel smrti1998
poručík Stanton
Oheň1991
Ronald Bartel
Veľká vlaková lúpež1979
Agar