Osobnosť Anna Faris
N/A

Anna Faris

Osobnosť Anna Faris
N/A

Dátum narodenia:

29.11.1976, Baltimore, Maryland, USA

Herecká filmografia
Manžel na skúšku2018
Kate
Emoji Film2017
Jailbreak
Alvin a Chipmunkovia: Čiperná jazda2015
Jeanette (hlas)
Oblačno, miestami fašírky 22013
Sam Sparks (hlas)
Mom2013
Christy
Mládeži neprístupné2012
Vanessa
Čo ty si za číslo?2011
Ally Darling
Medveď Yogi2010
Rachel
Observe and Report2009
Brandi
Oblačno, miestami fašírky2009
Sam - hlas
Kurz flirtovania2008
Shelley
Scary Movie 42006
Cindy Campbell
Moja super ex2006
Hannah Lewis
Hej, kamoš, kto tu varí?2005
Serena
Hľadá sa ideálny muž2005
Samantha James