Osobnosť Chris Pratt
N/A
Video (1) | Články (3)

Dátum narodenia:

21.6.1979, Virginia, Minnesota, USA

Herecká filmografia
Garfield vo filme2024
Garfield (hlas)
Super Mario Bros. vo filme2023
Mario
Strážcovia Galaxie 32023
Peter Quill
Thor: láska a hrom2022
Peter Quill / Star-Lord
Jurský svet: Nadvláda2022
Owen Grady
Vpred2020
Barley Lightfoot (hlas)
Lego Príbeh 22019
Emmet Brickowski / Rex Dangervest
Avengers: Nekonečná vojna - Časť 12018
Peter Quill / Star-Lord
Jurský svet 2: Zánik ríše2018
Owen
Strážcovia Galaxie 22017
Peter Quill / Star-Lord
Sedem statočných2016
Pasažieri2016
Jim Preston
Jurský svet2015
Owen
Strážcovia Galaxie2014
Peter Quill / Star-Lord
Ona2013
Pozdrav zo spermobanky2013
Zásnuby na dobu neurčitú2012