Osobnosť David Thewlis
N/A
Články (1)

Dátum narodenia:

20.3.1963

Herecká filmografia
Wonder Woman2017
Anomalisa2015
Michael Stone (hlas)
Macbeth2015
Duncan
Teória všetkého2014
E. A. Poe: Archa bláznov2014
Mickey Finn
Fifth Estate, The2013
Nick Davies
Red 22013
The Frog
Vojnový kôň2011
Lyons
Harry Potter a Dary smrti - 2.časť2011
Remus Lupin
Anonymous2011
William Cecil
Vojna bohov2011
Jim McCann
Mr. Nice2010
Jim McCann
Harry Potter a Polovičný princ2008
Remus Lupin
Základný inštinkt 22006
Roy Washburn
Sedem rokov v Tibete1997
Peter Aufschnaiter