Osobnosť Kristin Scott Thomas
N/A
Video (1)

Dátum narodenia:

24.5.1960

Herecká filmografia
Tomb Raider2018
Ana Miller
Najtemnejšia hodina2017
Clemmie
My Old Lady2014
Chloé Girard
Vášeň medzi riadkami2013
Frances Ternan
Len Boh odpúšta2013
Jenna
Miláčik2011
Virginie Walters
Femme du Vème, La2011
Margit
Lososy v Jemene2011
Bridget Maxwell
Spoveď nákupnej maniačky2009
Alette Naylor
Rozchod2009
Suzanne
Univerziálna upratovačka2005
Gloria Goodfellow
Gosford Park2001
Sylvia McCordle
Náhodné stretnutie1999
Kay Chandler
Anglický pacient1996
Katharine Clifton