Osobnosť Chloë Grace Moretz
Chloë Grace Moretz
Fotogaléria (19) | Video (2) | Články (2)

Dátum narodenia:

10.2.1997, Atlanta, Georgia, USA

Herecká filmografia
Tom a Jerry2021
Kayla (hlas)
Rodina Adamsovcov 22021
Wednesday Addams
Rodina Addamsovcov2019
Wednesday Addams
Červená črievička a sedem statočných2019
Snehulienka
Piata vlna2016
Cassie Sullivan
Susedia na odstrel 22016
Morgan
Temné miesta2015
Diondra
Equalizer2014
Teri
Sils Maria2014
Jo-Ann Ellis
Zostaň so mnou2014
Mia Hall
Laggies2014
Annika
Carrie2013
Carrie White
Mládeži neprístupné2012
neurčené
Temné tiene2012
Carolyn Stoddard
Hick2011
Luli McMullen
Hugo a jeho veľký objav2011
Isabelle
3:15 zomrieš!2005
Chelsea Lutz
The Widow0
Frances