Osobnosť Domhnall Gleeson
N/A
Video (1) | Články (1)

Dátum narodenia:

Herecká filmografia
Star Wars: Vzostup Skywalkera2019
General Hux
Kráľovné zločinu2019
Gabriel O
Králik Peter2018
pán McGregor
Barry Seal: Nebeský gauner2017
Monty Schafer
Matka!2017
starší syn
Star Wars: Poslední Jediovia2017
generál Hux
Star Wars: Epizóda VII - Sila sa prebúdza2015
Revenant Zmŕtvychvstanie2015
Andrew Henry
Ex Machina2015
Caleb
Nezlomný2014
Russell Allen 'Phil' Phillips
Calvary2014
Freddie Joyce
Frank2014
Jon Burroughs
Lásky čas2013
Tim
Anna Karenina2012
Levin