Osobnosť Domhnall Gleeson
N/A
Video (1) | Články (1)

Dátum narodenia:

Herecká filmografia
Kráľovné zločinu2019
Gabriel O
Star Wars: Vzostup Skywalkera2019
General Hux
Králik Peter2018
pán McGregor
Matka!2017
starší syn
Star Wars: Poslední Jediovia2017
generál Hux
Barry Seal: Nebeský gauner2017
Monty Schafer
Ex Machina2015
Caleb
Star Wars: Epizóda VII - Sila sa prebúdza2015
Revenant Zmŕtvychvstanie2015
Andrew Henry
Calvary2014
Freddie Joyce
Frank2014
Jon Burroughs
Nezlomný2014
Russell Allen 'Phil' Phillips
Lásky čas2013
Tim
Anna Karenina2012
Levin