Osobnosť Ben Kingsley
Ben Kingsley
Fotogaléria (1) | Video (3) | Články (3)

Dátum narodenia:

31.12.1943, Scarborough, Yorkshire, Anglicko, Veľká Británia

Herecká filmografia
Kniha džungle2016
Bagheera (hlas)
Autobahn2016
Geran
Na lane2015
Nesmrteľný2014
Škatuliaci2014
Archibald Snatcher (voice)
Exodus: Bohovia a králi2014
Nun
E. A. Poe: Archa bláznov2014
Silas Lamb
Iron Man 32013
Mandarin
Walking with the Enemy2013
Regent Horthy
Enderova hra2013
Mazer Rackham
Liečiteľ2013
Ibn Sina
Common Man, A2012
Diktátor2012
Tamir
Hugo a jeho veľký objav2011
Papa Georges
Princ z Perzie: Piesky času2010
Nizam
Prekliaty ostrov2009
Dr. John Cawley
Transsiberian2008
Grinko
Štvanec IRA2008
Fergus
Umierajúce zviera2007
David Kepesh
Posledná légia2007
Ambrosinus / Merlin
Nabiť a zabiť2006
Rabín
Dům z písku a mlhy2003
Behrani
Schindlerov zoznam1993
Itzhak Stern
Gándhí1982
Mahatma Gandhi