Osobnosť Jim Carrey
Jim Carrey
Fotogaléria (12) | Video (1) | Články (6)

Dátum narodenia:

17.1.1962

Herecká filmografia
Sonic the Hedgehog2019
dr. Ivo Robotnik
Amazing Spider-Man 2, The2014
(rumored)
Loomis Fargo2014
Dave Ghantt
Blbý a blbší sú späť2014
Lloyd Christmas
Anchorman: The Legend Continues2013
Pán Popper a jeho tučniaci2011
Tom Popper
Vianočná koleda2009
Ebenezer Scrooge
Yes Man2008
Carl Allen
Horton2007
Horton (hlas)
Číslo 232007
Walter Sparrow / Fingerling
Večný svit nepoškvrnenej mysle2004
Joel Barish
Rad nešťastných príhod2004
Bruce všemohúci2003
Bruce Nolan
Ja, moje druhé ja a Irena2000
Charlie Baileygates / Hank Evans
Truman Show1998
Truman Burbank
Ace Ventura: Zvierací detektív1994
Ace Ventura
Maska1994
Stanley Ipkiss
Blbý a blbší1994
Lloyd Christmas