Osobnosť Gary Oldman
Gary Oldman
Fotogaléria (4) | Video (1)

Dátum narodenia:

21.3.1958, Londýn, Anglicko, Veľká Británia

Herecká filmografia
Hunter Killer: Neviditeľný zabijak2018
CJCS Charles Donnegan
Najtemnejšia hodina2017
Winston Churchill
Zabijakov osobný strážca2017
Vladislav Dukhovich
Criminal2015
Dieťa 442015
Timur Nesterov
Úsvit planéty opíc2014
Dreyfus
RoboCop2014
Dr. Dennett Norton
Paranoia2013
Nicholas Wyatt
Návrat temného rytiera2012
Jim Gordon
Wettest County in the World, The2012
neurčené
Zem bez zákona2012
Floyd Banner
Kung Fu Panda 22011
Lord Shen (hlas)
Jeden musí z kola von2011
George Smiley
Červená Čiapočka2011
otec Solomon
Harry Potter a Dary smrti - 2.časť2011
Sirius Black
Kniha prežitia2010
Carnegie
Nenarodení2009
Rabbi Sendak
Temný rytier2008
poručík James Gordon
Batman začína2005
Jim Gordon
Harry Potter a väzeň z Azkabanu2004
Sirius Black
Hannibal2001
Mason Verger
Piaty element1997
Jean-Baptiste Emanuel Zorg
Leon1994
Stansfield
Stav milosti1990
Jackie Flannery