Osobnosť Meryl Streep
Meryl Streep
Fotogaléria (2) | Video (3) | Články (8)

Dátum narodenia:

22.6.1949

Herecká filmografia
Malé ženy2019
teta March
Mamma Mia! Here We Go Again2018
Donna
Návrat Mary Poppins2018
Topsy
The Post: Aféra v Pentagone2017
Kay Graham
Božská Florence2016
Florence Foster Jenkins
Nikdy nie je neskoro2015
Ricki
Suffragette2015
Emmeline Pankhurst
Darca2014
Príbehy z lesov2014
čarodejnica
The Homesman2014
Altha Carter
Blízko od seba2013
Violet Weston
Druhá šanca2012
Kay Soames
Železná lady2011
Margaret Thatcher
Julie & Julia2009
Julia Child
Nejako sa to komplikuje2009
Jane
Fantastický pán Lišiak2009
pani Lišiaková
Mamma Mia!2008
Donna
Doubt2008
sestra Aloysius Beauvier
Unesený2007
Corrine Whitman
Hrdinovia a zbabelci2007
Janine Roth
Diabol nosí Pradu2006
Miranda Priestly
Zajtra nehráme!2006
Yolanda Johnson
Rad nešťastných príhod2004
Bratia ako sa patrí2003
(seba)
Marvinova izba1996
Lee
Dom Duchov1993
Clara del Valle Trueba
Francúzova milenka1981
Sarah / Anna