Osobnosť Bill Nighy
Bill Nighy
Fotogaléria (1) | Video (2)

Dátum narodenia:

12.12.1949

Herecká filmografia
Pokémon Detektív Pikachu2019
Florencino kníhkupectvo2017
Edmund Brundish
Ľadová sezóna2016
Socrates (hlas)
Druhý báječný hotel Marigold2015
Douglas Ainslie
Ja, Frankenstein2014
Naberius
Pride2014
Cliff
Jack, zabijak obrov2013
General Fallon
Lásky čas2013
Hnev titanov2012
Hephaestus
Total Recall2012
Kuato
Báječný hotel Marigold2012
Douglas
Rango2011
Rattlesnake Jake - hlas
Arthur zachráni Vianoce2011
starý Santa (hlas)
G-Force: Veľmi zvláštna jednotka2009
Leonard Saber (hlas)
Underworld 3: Vzbura Lykanov2009
Viktor
Piráti na vlnách2009
Quentin
Piráti Karibiku: Na konci sveta2007
Davy Jones
Jednotka príliš rýchleho nasadenia2007
šéfinšpektor
Underworld: Boj v podsvetí 22006
Viktor
Spláchnutý2006
Whitey - hlas
Stormbreaker2006
Alan Blunt