Osobnosť Mark Strong
Mark Strong
Fotogaléria (1) | Video (1)

Dátum narodenia:

Herecká filmografia
Shazam!2019
dr. Thaddeus Sivana
Kingsman: Zlatý kruh2017
Merlin
Grimsby2016
agent Sebastian Grimsby
Miss Sloane2016
Kingsman: Tajná služba2014
Skôr než zaspím2014
dr. Nash
Kód Enigmy2014
Stewart Menzies
Justin - malý veľký rytier2013
Heraclio (hlas)
Low Winter Sun2013
Frank Agnew
John Carter: Medzi dvoma svetmi2012
Matai Shang
Green Lantern2011
Sinestro
Jeden musí z kola von2011
Jim Prideaux
Guard, The2011
Clive Cornell
Robin Hood2010
Sir Godfrey
Kick-Ass2010
Frank D'Amico
Útek zo Sibíri2010
Khabarov
Sherlock Holmes2009
Lord Blackwood
Pavučina lží2008
Hani
Sunshine2007
Pinbacker
Hviezdny prach2007
Septimus
Tristan a Izolda2006
Wictred