Osobnosť Ving Rhames
N/A
Články (1)

Dátum narodenia:

12.5.1959

Herecká filmografia
Mission: Impossible - Fallout2018
Luther Stickell
Bastardi2017
The Star2017
pes Thaddeus
Mission Impossible 5 - Národ grázlov2015
Luther Stickell
Vykonavateľ2013
Ice Man
Piraňa 3DD2012
Deputy Fallon
Mission Impossible IV2011
Luther Stickell
Piraňa 3D2010
Deputy Fallon
Klony2009
The Prophet
Sprisahanie2009
agent Dave Grant
Mission Impossible 32006
Luther Strickell
Mission: Impossible 22000
Luther Stickell
Pasca1999
Aaron Thibadeaux
Pulp Fiction: Historky z podsvetia1994
Marsellus Wallace