Osobnosť Hugh Jackman
Hugh Jackman
Fotogaléria (4) | Video (2) | Články (2)

Dátum narodenia:

12.10.1968, Sydney, Austrália

Herecká filmografia
Hľadá sa Yeti2019
Sir Lionel Frost
Najväčší showman2017
P.T. Barnum
Wolverine 32017
Logan / Wolverine
Logan: Wolverine2017
Logan / Wolverine
Orol Eddie2016
Bronson Peary
X-Men: Apokalypsa2016
Logan / Wolverine
Chappie2015
Vincent
Peter Pan2015
Čierna brada
X-Men: Budúca minulosť2014
Logan / Wolverine
Wolverine2013
Logan / Wolverine
Zmiznutie2013
Keller Dover
Mládeži neprístupné2012
neurčené
Legendárna partia2012
veľkonočný zajac
Bedári2012
Jean Valjean
Real Steel: Oceľová päsť2011
Charlie Kenton
X-Men Origins: Wolverine2009
Logan / Wolverine
Podvod2008
Austrália2008
Drover
X-Men 3: Posledný vzdor2006
Logan/Wolverine
Dokonalý trik2006
Robert Angier
Spláchnutý2006
Roddy - hlas
Fontána2006
Tomas / Tommy / Tom Creo
Sólokapor2006
Peter Lyman
Happy Feet2006
Memphis
X-Men 22003
Logan / Wolverine