Osobnosť Timothy Spall
N/A

Timothy Spall

Osobnosť Timothy Spall
N/A

Dátum narodenia:

27.2.1957

Herecká filmografia
Pračlovek2018
šéf Bobnar
Alica v Krajine za zrkadlom2016
Bayard (hlas)
Alice Through the Looking Glass2016
Bayard (voice)
Mr. Turner2014
J.M.W. Turner
Dobrodružstvo s mojím ex2013
Jerry
The Damned United2009
Peter Taylor
Púštny kvet2009
Terry Donaldson
Damned United, The2009
Peter Taylor
Harry Potter a Polovičný princ2008
Peter Petigrew
Sweeney Todd: Čertovský holič z Fleet Street2007
Beadle Bamford
Rad nešťastných príhod2004
Posledný samuraj2003
Simon Graham