Osobnosť Stellan Skarsgård
N/A
Články (1)

Dátum narodenia:

13.6.1951, Gothenburg, Västra Götalands län, Švédsko

Herecká filmografia
Pomaľované vtáča2019
Hans
Muž, ktorý zabil Dona Quijota2018
šéf
Mamma Mia! Here We Go Again2018
Bill
Borg vs. McEnroe2017
Lennart Bergelin
Popoluška2015
Grand Duke
Boj snežného pluhu s mafiou2014
Nils
Nymfomanka II.2014
Seligman
Hector and the Search for Happiness2014
Edward
Romeo and Juliet2013
Prince of Verona
Koľaje osudu2013
Finlay
Thor: Temný svet2013
Dr. Erik Selvig
Liečiteľ2013
Barber
Nymfomanka I.2013
Seligman
Muži, ktorí nenávidia ženy2011
Martin Vanger
Frankie & Alice2010
Oz
Akoby som tam nebola2010
doktor
Anjeli a démoni2009
komander Richter
Mamma Mia!2008
Bill
Helena Trojská2003
Theseus
Ronin1998
Gregor
Dobrý Will Hunting1997
profesor Gerald Lambeau
Hon na ponorku1990
kapitán Tupolev