Osobnosť Nicolas Cage
N/A
Video (2) | Články (4)

Dátum narodenia:

7.1.1964

Herecká filmografia
Krúdovci: Nový vek2020
Grug (hlas)
Spider-Man: Paralelné svety2018
Spider-Man Noir
Teen Titans Go! To the Movies2018
Superman
Snowden2016
Outcast2015
National Treasure 32014
Ben Gates
Left Behind2014
Rayford Steele
Dying of the Light2014
Evan Lake
Rage2014
Paul Maguire
Krúdovci2013
Grug (hlas)
Joe2013
Joe Ransom
Frozen Ground, The2013
Jack Halcombe
Ghost Rider 22012
Johnny Blaze / Ghost Rider
Hon na čarodejnice2011
Behmen
Čarodejov učeň2010
Balthazar
Kick-Ass2010
Damon Macready / Big Daddy
Zlý poliš2010
Terence McDonagh
With Great Power: The Stan Lee Story2010
sám seba
Štvrté proroctvo2009
John Koestler
G-Force: Veľmi zvláštna jednotka2009
Speckles
Nebezpečný cieľ2008
Joe
Next2007
Cris
Honba za pokladom: Kniha tajomstiev2007
Ben Gates
Ghost Rider2007
Johnny Blaze/Ghost Rider
World Trade Center2006
John McLoughlin
Obchodník so smrťou2005
Yuri Orlov
Lovci pokladov2004
Kód Navajo2002
seržant Joe Enders
Mandolína kapitána Corelliho2001
kpt. Antonio Corelli
60 sekúnd2000
Randall 'Memphis' Raines
Con Air1997
Cameron Poe
Skala1996
dr. Stanley Goodspeed
To sa môže stať každému1994
Charlie Lang
Amos & Andrew1993
Amos Odell
Red Rock West1992
???
Pod vplyvom splnu1987
Ronny Cammareri