Osobnosť Jon Voight
N/A

Jon Voight

Osobnosť Jon Voight
N/A

Dátum narodenia:

29.12.1938, Yonkers, New York, USA

Herecká filmografia
Same Kind of Different as Me 
Ronov otec
Fantastické zvery a ich výskyt2016
Henry Shaw senior
Getaway2013
Česť a sláva2008
Francis Tierney, Sr.
Honba za pokladom: Kniha tajomstiev2007
Patrick Gates
Transformers2007
Minister obrany John Keller
Lovci pokladov2004
Ali2001
Howard Cosell
Lara Croft - Tomb Raider2001
lord Richard Croft
Zoolander2001
Larry Zoolander
Nepriateľ štátu1998
Reynolds
Mission: Impossible1996
Jim Phelps
Neľútostný súboj1995
Nate
Polnočný kovboj1969
Joe Buck