Osobnosť Adam Sandler
N/A
Video (1)

Dátum narodenia:

9.9.1966

Herecká filmografia
Hotel Transylvánia 3: Strašidelná dovolenka2018
Dracula
Pixels2015
Sam Brenner
Blended2014
Familymoon, The2014
Men, Women & Children2014
Don Truby
Top Five2014
Adam Sandler
Dospeláci 22013
Lenny Feder
Môj otec je šialenec2012
Donny
Hotel Transylvánia2012
Drakula (hlas)
Skús ma rozosmiať2011
Danny Maccabee
Jack a Jill2011
Jack / Jill
Dospeláci2010
Lenny Feder
Funny people2009
George Simmons
Dajte si pozor na Zohana2008
Zohan Dvir
Príbehy na dobrú noc2008
Skeeter Bronson
Volání o pomoc2007
Charlie Fineman
Keď si Chuck bral Larryho2007
Charles 'Chuck' Levine
Klik2006
Michael Newman
Za mrežami2005
Paul Crewe
Španglicky ľahko a rýchlo2004
John Clasky
Pieseň pre nevestu1998
Robbie