Osobnosť Sean Bean
N/A
Články (7)

Dátum narodenia:

17.4.1959

Herecká filmografia
The Frankenstein Chronicles2015
inšpektor John Marlott
Pixels2015
Jupiter na vzostupe2014
Stinger
Legends2014
Martin Odum
Snehová kráľovná 22014
Arrog (hlas)
Návrat do Silent Hill 3D2012
Harry Mason / Chris De Silva
Snehulienka2012
The King
Hra o tróny2011
Eddard Stark
Black Death2010
Ulrich
Silent Hill2006
Christopher Da Silva
Ostrov2005
Dr. Merrick
Lovci pokladov2004
Pán prsteňov: Návrat kráľa2003
Boromir
Nepovedz ani slovo2001
Patrick Koster
Pán prsteňov: Spoločenstvo prsteňa2001
Boromir
Ronin1998
Spence
Vysoká hra patriotov1992
Sean Miller