Osobnosť Emma Thompson
N/A
Video (1) | Články (1)

Dátum narodenia:

15.4.1959, Paddington, Londýn, Anglicko, Veľká Británia

Herecká filmografia
Hľadá sa Yeti2019
Last Christmas2019
Muži v čiernom: Globálna hrozba2019
Agent O
Kráska a zviera2017
pani Pottsová
Dieťa Bridget Jonesovej2016
dr. Rawling
Dokonalý šéf2015
Dr. Rosshilde
Men, Women & Children2014
Effie Gray2014
Lady Eastlake
Zachránte pána Banksa2013
P.L. Travers
Nádherné bytosti2013
pani Lincolnová
Dobrodružstvo s mojím ex2013
Kate
Neskrotná2012
kráľovná Elinor (hlas)
Muži v čiernom 32012
Oh
Brave2012
kráľovná Elinor (hlas)
Harry Potter a Dary smrti - 2.časť2011
Sybil Trelawneyová
Kúzelná opatrovateľka 22010
Nanny McPhee
Horšie to už nebude2006
Karen Eiffel
Kúzelná opatrovateľka2006
Nanny McPhee
Rozum a cit1995
Elinor Dashwood