Osobnosť Colin Firth
Colin Firth
Fotogaléria (19) | Video (2) | Články (1)

Dátum narodenia:

10.9.1960, Grayshott, Hampshire, Anglicko, Veľká Británia

Herecká filmografia
Návrat Mary Poppins2018
William Weatherall Wilkins
Kursk2018
veliteľ David Russell
Mamma Mia! Here We Go Again2018
Harry
Kingsman: Zlatý kruh2017
Harry Hart
Dieťa Bridget Jonesovej2016
Mark Darcy
Kúzlo mesačného svitu2014
Stanley
Medvedík Paddington2014
Paddington (voice)
Kingsman: Tajná služba2014
Uncle Jack
Skôr než zaspím2014
Ben Lucas
Koľaje osudu2013
Eric Lomax
Diablov uzol2013
Ron Lax
Gambit2012
Harry Deane
Jeden musí z kola von2011
Bill Haydon
Kráľova reč2010
Kráľ George VI.
Main Street2010
Gus Leroy
Single Man2009
George
Mamma Mia!2008
Harry Bright
Vydatá nevesta2008
Richard Bratton
Spálené mosty2008
Joe
Konečne spolu2008
Frank
Posledná légia2007
Aurelius
Kúzelná opatrovateľka2006
pán Brown
Bridget Jonesová: S rozumom v koncoch2004
Mark Darcy
Dívka s perlou2003
Vermeer
Čo to dievča chce?2003
Henry Dashwood
Anglický pacient1996
Geoffrey Clifton
Valmont1989
Valmont