Osobnosť Michael Douglas
N/A
Video (2) | Články (5)

Dátum narodenia:

25.9.1944, New Brunswick, New Jersey, USA

Herecká filmografia
Ant-Man a Wasp2018
Hank Pym
V utajení2017
Eric Lasch
Ant-Man2015
Hank Pym
Lepšie teraz ako nikdy2014
Frajeri vo Vegas2013
Billy
Skrat2011
Wall Street: Peniaze nikdy nespia2010
Gordon Gekko
Všetky moje ex2008
Uncle Wayne
My dvaja a magor2006
pán Thompson
Strážca2006
Pete Garrison
Nepovedz ani slovo2001
Dr. Nathan R. Conrad
Traffic: Nadvláda gangov2000
Robert Wakefield
Skvelí chlapci2000
Prof. Grady Tripp
Základný inštinkt1992
detektív Nick Curran
Honba za drahokamom1984
Jack T. Colton