Osobnosť Paul Giamatti
N/A
Články (1)

Dátum narodenia:

6.6.1967, New Haven, Connecticut, USA

Herecká filmografia
Morgan2016
Ratchet a Clank: Strážcovia galaxie2016
predseda Drek (hlas)
San Andreas2015
Malý princ2015
Učiteľ (hlas)
Straight Outta Compton2015
Jerry Heller
Amazing Spider-Man 2, The2014
Aleksei Sytsevich / The Rhi
Turbo2013
Chet (hlas)
12 rokov otrokom2013
Theophilus Freeman
Parkland2013
Abraham Zapruder
Futurologický kongres2013
Dr. Barker
Zachránte pána Banksa2013
Ralph
Romeo and Juliet2013
Friar Laurence
Rock of Ages2012
Paul Gill
Cosmopolis2012
neurčené
Cosmopolis2012
Benno Levin
Ironclad2011
Kráľ John
Deň zrady2011
Tom Duffy
Vo štvorici po opici 22011
Kingsley
Dvojitá hra2009
Richard Garsik
Denník pestúnky2007
pán X
Shoot 'Em up2007
Hertz
Dáma vo vode2006
Cleveland Heep
Iluzionista2006
Inspector Uhl
Truman Show1998
Control Room Director