Osobnosť Paul Giamatti
N/A
Články (1)

Dátum narodenia:

6.6.1967, New Haven, Connecticut, USA

Herecká filmografia
Morgan2016
Ratchet a Clank: Strážcovia galaxie2016
predseda Drek (hlas)
Straight Outta Compton2015
Jerry Heller
San Andreas2015
Malý princ2015
Učiteľ (hlas)
Amazing Spider-Man 2, The2014
Aleksei Sytsevich / The Rhi
Zachránte pána Banksa2013
Ralph
Romeo and Juliet2013
Friar Laurence
Turbo2013
Chet (hlas)
12 rokov otrokom2013
Theophilus Freeman
Parkland2013
Abraham Zapruder
Futurologický kongres2013
Dr. Barker
Cosmopolis2012
neurčené
Cosmopolis2012
Benno Levin
Rock of Ages2012
Paul Gill
Vo štvorici po opici 22011
Kingsley
Ironclad2011
Kráľ John
Deň zrady2011
Tom Duffy
Dvojitá hra2009
Richard Garsik
Shoot 'Em up2007
Hertz
Denník pestúnky2007
pán X
Iluzionista2006
Inspector Uhl
Dáma vo vode2006
Cleveland Heep
Truman Show1998
Control Room Director