Osobnosť Harvey Keitel
N/A

Harvey Keitel

Osobnosť Harvey Keitel
N/A

Dátum narodenia:

13.5.1939, Brooklyn, New York, USA

Herecká filmografia
Fatima2020
profesor Nichols
Pomaľované vtáča2019
kňaz
Psí ostrov2018
Gondo
Madam slúžka2017
Bob
Mladosť2015
Mick Boyle
Grandhotel Budpešť2014
Ludwig
Futurologický kongres2013
Al
Fotri sú lotri2010
Ministers, The2009
postava neznáma
Honba za pokladom: Kniha tajomstiev2007
Sadusky
Lovci pokladov2004
Krajina policajtov1997
Ray Donlan
Piano1993
George Baines
Vychádzajúce slnko1993
poručík Tom Graham
Gauneri1992
Mr. White - Larry Dimmick
Mizerné ulice1973
Charlie Cappa