Osobnosť Christopher Plummer
N/A
Video (1) | Články (1)

Dátum narodenia:

13.12.1927

Herecká filmografia
Všetky prachy sveta2017
J. Paul Getty
The Star2017
kráľ Herod
Danny Collins2015
Frank Grubman
Hector and the Search for Happiness2014
profesor Coreman
Muži, ktorí nenávidia ženy2011
Henrik Vanger
Beginners2010
Hal Fields
Imaginarium Dr.Parnassa2009
Dr. Parnassus
Číslo 92009
1 - hlas
Hore2009
Charles Muntz
Spojenec2006
Arthur Case
Dom pri jazere2006
Simon Wyler
Syriana2005
Dean Whiting
Lovci pokladov2004
Čistá duše2001
Dr. Rosen
Muž, ktorý chcel byť kráľom1975
Rudyard Kipling