Osobnosť Djimon Hounsou
N/A
Video (1)

Dátum narodenia:

24.4.1964, Cotonou, Benin

Biografia

Narodil sa v rodine...

Herecká filmografia
Same Kind of Different as Me 
bezdomovec
Shazam!2019
Čarodej
Captain Marvel2019
Korath
Serenity: Ticho pred búrkou2018
Kráľ Artuš: Legenda o meči2017
Sir Bedivere
Legenda o Tarzanovi2016
šéf Mbonga
Rýchlo a zbesilo 72015
Siedmy syn2014
Radu
Strážcovia Galaxie2014
Korath the Pursuer
Špeciálna jednotka2011
Kovax
Push2009
Agent Henry Carver
Krvavý diamant2006
Solomon Vandy
Eragon2006
Ajihad
Ostrov2005
Albert Laurent
Constantine2005
Midnite
Lara Croft Tomb Raider: Kolíska života2003
Kosa
Gladiátor2000
Juba
Amistad1997
Cinque