Osobnosť Matt Damon
N/A
Články (8)

Dátum narodenia:

8.10.1970, Cambridge, Massachusetts, USA

Herecká filmografia
Imaginárni priatelia2024
AIR: Zrodenie legendy2023
Sonny Vaccaro
Baby na úteku2023
Oppenheimer2023
Leslie Groves Jr.
Thor: láska a hrom2022
Loki
Posledný súboj2021
Jean de Carrouges
Le Mans ´662019
Carroll Shelby
Debbina 82018
Linus Caldwell
Suburbicon: Temné predmestie2017
Gardner
Zmenšovanie2017
Paul Safranek
Jason Bourne2016
Jason Bourne
Marťan2016
Veľký čínsky múr2016
Bourne 52016
Jason Bourne
Interstellar2014
Pamiatkári2013
James Rorimer
Elysium2013
neurčené
Margaret2011
Mr. Aaron
Nákaza2011
Thomas Emhoff
Správcovia osudu2011
David Norris
Kúpili sme ZOO2011
Benjamin Mee
Happy Feet 2 3D2011
Krill #1 (hlas)
Skutočná guráž2010
La Boeuf
Zelená zóna2010
Roy Miller
Život po živote2010
George Lonegan
The Informant2009
Mark Whitacre
Dannyho trinástka2007
Linus Caldwell/Lenny Pepperidge
Bournovo ultimátum2007
Jason Bourne
Kauza CIA2006
Edward Wilson
Na druhej strane2006
Colin Sullivan
Syriana2005
Bryan Woodman
Dannyho dvanástka2004
Linus Caldwell
Bratia ako sa patrí2003
Bob Tenor
Agent bez minulosti2002
Jason Bourne
Dannyho jedenástka2001
Linus Caldwell
Dobrý Will Hunting1997
Will Hunting