Osobnosť Alec Baldwin
N/A
Články (2)

Dátum narodenia:

3.4.1958

Herecká filmografia
BlacKkKlansman2018
herec
Mission: Impossible - Fallout2018
Alan Hunley
Baby šéf2017
Baby (hlas)
Mission Impossible 5 - Národ grázlov2015
Diagnóza Šampión2015
Dr. Julian Bailes
Jasminíne slzy2013
Rock of Ages2012
Dennis Dupree
Do Ríma s láskou2012
John
Legendárna partia2012
Santa Clause
Hick2011
30 Rock2006
Jack Donaghy
Na druhej strane2006
Ellerby
Kauza CIA2006
Sam Murach
Elizabethtown2005
Phil DeVoss
Letec2004
Juan Trippe
Mačky a psi2001
Butch (hlas)
V moci posadnutosti1993
Dr. Jed Hill
Konkurenti1992
Blake
Hon na ponorku1990
Jack Ryan
Beetle Juice1988
Adam Maitland
Podnikavé dievča1988
Mick Dugan